0
Čoko keksići
 
 

Čoko keksići

Čoko keksići
Čoko keksići

Sastojci

190 grama MIX B SCHAR bezglutenskog brašna,
90 grama maslaca (bez laktoze,sobne temperature)
2 jaja,
mahuna vanilije (ili vanili šećer),
1/ praška za pecivo,
120 grama narezane čokolade,
60 grama šećera

Postupak za pripremu

Izmutiti jaja sa maslacem, šećerom i mahunom vanilije. Zatim dodat brašno pomiješan sa praškom za pecivo i sve dobro izmiješati.

Na kraju kuhačom umiješati narezanu čokoladu na sitno. Smjesa je gušća pa malom žličicom stavljate na papir za pečenje, odvojite prostor između keksića u kalupu.

Pecite na 180 stupnjeva 10 do 15 minuta  (ovisi o jačini pečenice).

Čoko keksiči bez glutena - recept moja celijakija

Recept i fotografije pripremila: Adrijana Bručić